Over Ons

Zwemvijverbouwer van het jaar

Reeds meerdere malen zagen wij onze jarenlange inzet met medailles bekroond in de wedstrijd “Zwemvijverbouwer van het jaar”. Dit bewijst dan ook ons professionalisme en gevestigde waarde.

Dicht bij de klant

Na meer dan 20 jaar ervaring is de firma Wiltae uitgegroeid tot dé referentie op het gebied van zwemvijvers en biopools.

Gestart als éénmanszaak door Ignace Willems met de aanleg van kleine siervijvers, zijn we ondertussen geëvolueerd naar een vijverbouwer met specialisatie in zwemvijvers en biopools. Gedurende de jaren werden de projecten van Ignace groter en de bouw complexer. Toen schoonzoon Frederik – ingenieur van opleiding – in 2010 in de zaak stapte, werd de focus vooral gelegd op zwemvijvers.
Heden ten dage ligt de focus op zwemvijvers en biopools.

Onze ondertussen meer dan 2000 realisaties spreken dan ook voor zichzelf.

Het familiale karakter van onze onderneming laat ons toe heel dicht bij onze klanten te staan, zodat we nauwgezet de eisen van de klant weten te definiëren en uit te werken in een voorontwerp.

Eens tot een compromis gekomen tussen de klant en onszelf, houden wij eraan de uitvoering op een zo aangename en professioneel mogelijk wijze tot stand te brengen. Dit wil zeggen, een correcte prijsofferte, de uitvoeringstermijn steeds tot een minimum beperken, onszelf en onze medewerkers de hoogste kwaliteitsnormen opleggen en het aanbieden van een correcte nazorg en degelijke uitleg omtrent het onderhoud en de werking.

Heeft u vragen naar onderhoud, dan kan u perfect terugvallen op onze zusteronderneming “Het Vijverhuis Deinze” gelokaliseerd op hetzelfde adres. Deze onderneming – vroeger De Dierenvriend – staat bekend als vijvercentrum.

Ook voor de professionele tuinaanleggers bieden wij een professionele afdichting in EPDM folie , alsook professioneel advies op het gebied van waterzuivering of de uitvoering ervan.