Aanleg Zwemvijvers & Biopools

De markt van zwemvijvers en de bijhorende filtertechnieken evolueert constant.
Hierdoor bestaat tegenwoordig de mogelijkheid om te kiezen tussen een zwemvijver ‘pur sang’ (met de daarbijhorende daadalgen) of voor een biopool met meer geavanceerde technieken, zoals hydrolyse systemen.

Wat u kiest, heeft uiteraard alles te maken met de eisen die u als klant aan uw zwemvijver, zwemwater en onderhoud stelt.

Wenst u een eenvoudige, doch mooi afgewerkte klassieke zwemvijver? Of wenst u de look van een zwembad, maar met chloorvrij zwemwater? Kiest u voor een donkere PVC liner, of wenst u een mooi marmeren-like PVC afdichting?

Klanten kunnen kiezen voor verlichting, verwarming, een geautomatiseerd solar-rolluik, automatische backwashsystemen, WIFI-module voor interactie op afstand, … Alles kan, maar elk aspect heeft een impact op budget.

U kan bij ons ook terecht voor de ombouw van een traditionele zwemvijver of zwembad naar een biopool systeem. Hiervoor neemt u best contact met ons op.

Onder het mom van You dream it, we build it is bijna alles mogelijk, afhankelijk van budget en eisen.
Alles wordt ook grondig met de klant besproken, zodat u na oplevering zeker tevreden bent. Want een tevreden klant is goud waard!