Aanleg Zwemvijvers

De markt van zwemvijvers en filtertechnieken evolueert continu, waardoor er de mogelijkheid is om te kiezen tussen een zwemvijver ‘pur sang’ of meer geavanceerde technieken, zoals biopool systemen met volautomatische filterreiniging.

Alles heeft uiteraard te maken met de eisen die u als klant aan uw zwemvijver en zwemwater stelt. Wenst u een eenvoudige, doch mooi afgewerkte zwemvijver, of wenst u bv. ook verwarming en een rolluik? Elke aspect heeft een impact op uw budget.

Wenst u geen planten/biofilter, of bent u allergisch aan chloor, dan is misschien een biopool wel iets voor u? Deze hybride zwembaden hebben de feel & look van een zwembad, maar werken niet met het ontsmettingsmiddel chloor.

U kan bij ons ook terecht voor de ombouw van een traditionele zwemvijver naar een biopool systeem. Hiervoor neemt u best contact met ons op.

Onder het mom van You dream it, we build it is bijna alles mogelijk, afhankelijk van budget en eisen. Dit alles wordt ook grondig met de klant besproken, zodat u na oplevering tevreden bent.