Aanleg Zwemvijvers

Aangezien de markt van zwemvijvers en filtertechnieken continu evolueert, bieden wij 3 types zwemvijvers aan, gaande van een standaard exemplaar ‘zwemvijver pur sang’ tot een deluxe versie en zelfs biopools of hybride zwembad.

Indien nodig zorgen we ervoor dat u u achteraf de mogelijkheid hebt uw zwemvijver te laten evolueren naargelang uw beschikbaar budget of extra wensen.

Alles heeft uiteraard te maken met de eisen die u als klant aan uw zwemvijver en zwemwater stelt. Wenst u een eenvoudige, doch mooi afgewerkte zwemvijver, OF wenst u ook bv. ook verwarming en een rolluik, dan zal dit een impact hebben op uw budget.

Wenst u geen planten/biofilter, of bent u allergisch aan chloor, dan is misschien een biopool wel iets voor u? Deze hybride zwembaden hebben de feel & look van een zwembad, maar werken niet met het ontsmettingsmiddel chloor.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bepaalde zaken in de ruwbouwfase zelf uit te voeren, dit uiteraard onder onze deskundige begeleiding.

Onder het mom van You dream it, we build it is bijna alles mogelijk, maar dit wordt natuurlijk samen met de klant grondig doorsproken.